Sponsoring

Harsveld Verzekeringen draagt graag een warm hart toe aan goede doelen stichtingen. Dolfinn Rocks bestond in 2015 10 jaar en om dit lustrum te ondersteunen is Harsveld Verzekeringen samen met NH1816 Verzekeringen de hoofdsponsor voor het evenement op 22 augustus 2015 geworden.

Door het steunen van deze goede doelen draagt Harsveld Verzekeringen graag haar steentje bij om dit mede mogelijk te maken.

Harsveld Verzekeringen staat dichtbij de mensen en is zeer betrokken met het verenigingsleven. Zo sponsoren wij ieder jaar met Koningsdag het plaatselijke Oranjebal in Heiloo.
Ook de voetbalverenigingen De Foresters, HSV, zaalvoetbalvereniging HZV het Vennewater en hockeyvereniging Terriërs dragen wij een warm hart toe.

Speciaal voor de vrijwilligers van Dolfinn Rocks, de clubleden van De Foresters, HSV, zaalvoetbalvereniging HZV het Vennewater en Terriërs hebben wij een zeer aantrekkelijke aanbieding.

Stichting Dolfinn is in 2006 opgericht om kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving te ondersteunen. Het is allemaal begonnen om John en Wendy Hoetjes, ouders van Finn en Lily te helpen om geld in te zamelen waarmee dolfijntherapie voor hun zoon Finn zou kunnen worden betaald.

De Foresters uit Heiloo is een voetbalvereniging opgericht op 2 april 1946.

HSV uit Heiloo is een voetbalvereniging opgericht op 1 juni 1930.

Foto nieuwe hoodies team Fleur 1024x710

Harsveld Verzekeringen sponsort de knalgele hoodies van MD5 van Terriërs.

Harsveld Verzekeringen sponsort het 1e van zaalvoetbal vereniging HZV het Vennewater.

We zijn ook te vinden via: www.verzekeringsadviseur-info.nl.

Dichtbij
&
betrokken

Aron Harsveld

06-117 03 781


Kennemerstraatweg 382
1851 BK HEILOO
T 072-5825660

Vragen bij Harsveld Verzekeringen
Koffie bij Harsveld Verzekeringen