Zakelijk

Vele Heilooër ondernemers hebben al gekozen voor Harsveld Verzekeringen.

Ook voor de zakelijke verzekeringen blijkt steeds weer dat elders veel te veel wordt betaald. Harsveld Verzekeringen heeft voor de ondernemers een speciale Ondernemerspakketpolis samengesteld tegen een zeer scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Doordat alle zakelijke verzekeringen in een pakket worden ondergebracht, krijgt u ook nog eens 12,5% korting over alle verzekeringen.

Voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft Harsveld Verzekeringen ook de beste oplossing. Veel arbeidsongeschiktheidsverzekeringen lopen nog inclusief provisie. Zonde omdat u zo veel te veel premie betaalt.

Wij adviseren u een “netto” polis en berekenen geen dure abonnementskosten maar een éénmalig tarief. Dit scheelt u enorm in de kosten.

Wij adviseren voor bijna alle verzekeraars zodat u altijd de beste keuze maakt.

Heeft u voor uw bedrijf meer dan 5 auto’s rondrijden. Dan is de Wagenparkverzekering van Harsveld Verzekeringen de oplossing op maat.

Alle auto’s overzichtelijk in één pakket ondergebracht tegen een zeer voordelige premie. Daarbij zijn aanvullende dekkingen gemakkelijk toe te voegen en heeft u voor uw wagenpark de beste voorwaarden.

Voor Vereniging van Eigenaren hebben wij de Vereniging van Eigenaren pakketpolis samengesteld. Het biedt u een compleet pakket van verzekeringen, gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke tarief. Wij helpen u graag om u en uw medebewoners te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Wij begeleiden u als ondernemer bij de risico-analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en wij nemen u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

Harsveld Verzekeringen uw eyeopener voor alle zakelijke verzekeringen.