De Ondernemerspakketpolis van Harsveld Verzekeringen

Ondernemen geeft vrijheid. Maar welke risico’s neem je en welke verzeker je?

  • Kies zelf uw verzekeringen, afgestemd op uw risico’s.
  • Verzeker risico’s in één keer, zonder dubbele dekking.
  • Profiteer van scherpe premies en pakketkorting.

U wilt schade natuurlijk het liefst voorkomen. Maar een bedrijf loopt altijd risico. Goede schadeverzekeringen zijn daarom onmisbaar. De Ondernemerspakketpolis bevat de verzekeringen die u als ondernemer nodig hebt.

Voor welke bedrijven?
De Ondernemerspakketpolis is afgestemd op de risico’s in elke bedrijfstak. Of u nu zzp’er of mkb’er bent. Het pakket is bijzonder geschikt als verzekering voor ondernemers in:

  • zakelijke dienstverlening
  • detailhandel
  • groothandel
  • horeca

Dekking en premie:

In de Ondernemerspakketpolis brengt u de belangrijkste verzekeringen onder. Niet alleen uw bedrijfspand en inventaris, maar ook vervoer, bedrijfsaansprakelijkheid en gevolgschade kunt u verzekeren. Heeft u speciale wensen? U kunt de verzekeringen en dekkingen in het pakket aanpassen aan uw situatie.

De verzekeringen hebben scherpe premies. Vanaf drie verzekeringen krijgt u een pakketkorting tot 12,5 procent. Bovendien ontvangt u één overzichtelijke factuur. Kiest u voor jaarlijkse betaling of een 3-jarig contract? Dan krijgt u nog eens extra korting.

Welke risico’s loopt u als ondernemer?

Sommige risico’s bent u bereid te lopen als ondernemer. Maar tegen andere wilt u zich verzekeren. Met een bedrijfsrisico-analyse bepaalt u welke verzekeringen uw bedrijf nodig heeft. Onze Risicoscan geeft u in een paar minuten alvast een eerste inschatting.

Wilt u meer weten over uw risico’s en De Ondernemerspakketpolis van Harsveld Verzekeringen? Bel Aron Harsveld 06-11703781.

Combineer
&
profiteer

Aron Harsveld

06-117 03 781


Kennemerstraatweg 382
1851 BK HEILOO
T 072-5825660

Vragen bij Harsveld Verzekeringen
Koffie bij Harsveld Verzekeringen