Vakkennis

Door het behalen van de nieuwste PE plus diploma’s voldoen we aan de meest recente voorwaarden opgesteld door het Ministerie van Financiën. Daarnaast zijn we in het bezit van alle benodigde branche diploma’s.

Door alle activiteiten en/of veranderingen in de verzekeringsbranche te volgen zijn we constant op de hoogte van feiten die voor u van belang kunnen zijn.

Voor u als klant wel zo prettig en een zeker gevoel dat uw adviseur voldoet aan deze eisen.

Wij adviseren en bemiddelen in alle particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en levensverzekeringen, zodat u met alle vragen bij ons terecht kunt en zijn u daar graag mee van dienst.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.
U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Onze kwaliteitswaarborgen

Autoriteit Financiële Markten
De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl

Kifid
Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement.
www.kifid.nl

Helder &
100%
transparant

Aron Harsveld

06-117 03 781


Kennemerstraatweg 382
1851 BK HEILOO
T 072- 5825660

Vragen bij Harsveld Verzekeringen
Koffie bij Harsveld Verzekeringen