Vereniging van Eigenaren pakketpolis van Harsveld Verzekeringen

Uiteraard zet u zich als Vereniging van Eigenaren (VvE) zo goed mogelijk in voor de belangen van uw leden. Ook als het gaat om verzekeringen. Het VvE Pakket van Harsveld Verzekeringen biedt u dé oplossing, inclusief een dekking voor uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder.
U wilt als Vereniging van Eigenaren geen onnodige risico’s lopen?
Als VvE heeft u een verantwoordelijke taak. Tal van zaken vragen om uw aandacht, zoals ook de verzekeringen. Harsveld Verzekeringen maakt het u makkelijk en stelt u in staat om dit in één keer goed te regelen. Speciaal voor een Vereniging van Eigenaren heeft Harsveld Verzekeringen het VvE Pakket ontwikkeld. Het biedt u een compleet pakket van verzekeringen, gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke tarief.
U kunt de volgende verzekeringen in het VvE Pakketpolis opnemen:

 • Gebouwen (inclusief glas)
 • Aansprakelijkheid
 • Bestuurdersaansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand

De voordelen van het VvE Pakket:

 1. Alle verzekeringen overzichtelijk op één polis
 2. Geen premietoeslag bij betaling per maand, kwartaal of halfjaar
 3. Glas van de wooneenheden en gemeenschappelijke ruimten is gratis meeverzekerd
 4. Gratis dekking voor gemeenschappelijke eigendommen tot € 10.000,-
 5. Eigenaren kunnen de meerwaarde van interne verbouwingen verzekeren tegen het gunstige tarief van de Gebouwenverzekering
 6. Met de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kunnen bestuurders met een gerust hart een functie binnen de VvE vervullen
 7. Desgewenst Schadeherstel in Natura
 8. Met de Rechtsbijstandverzekering staat u steviger in uw schoenen, zeker met het gratis telefonisch advies bij dreigende juridische conflicten

Gebouwen:

Brand, storm of inbraak hebben vaak grote gevolgen. De Gebouwenverzekering dekt schade die hierdoor aan uw gebouw of appartement ontstaat. In het VvE Pakket is standaard een glasverzekering voor de appartementen en gemeenschappelijke ruimten opgenomen. Niet alleen de gebroken ruiten worden vervangen, ook het aanbrengen noodvoorzieningen is gedekt. Balkon- en sierglas is tot € 250,- gratis meeverzekerd. Als bewoners hun appartement hebben verbouwd, met bijvoorbeeld een luxe keuken of een parketvloer, kan dit worden meeverzekerd tegen het gunstige tarief van de Gebouwenverzekering. Zo bespaart u fors op de premie.
Het VvE Pakket van Harsveld Verzekeringen biedt een gratis dekking voor de gemeenschappelijke eigendommen van uw vereniging, zoals (tuin)gereedschap, huishoudelijke apparaten of vloerbedekking, tot een bedrag van € 10.000,-.

Aansprakelijkheid:

De Aansprakelijkheidsverzekering dekt de aansprakelijkheid van uw vereniging voor schade aan zaken en personen. Bijvoorbeeld de schade aan een geparkeerde auto wanneer een dakpan van het gebouw valt. Ook is de aansprakelijkheid gedekt voor werkzaamheden die in opdracht van het bestuur in eigen beheer worden uitgevoerd.

Bestuurdersaansprakelijkheid:

Een Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u als bestuurder van een Vereniging van Eigenaren wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor fouten tijdens de uitoefening van uw functie. Ook als u in uw privé-vermogen wordt aangesproken.

Rechtsbijstand:

In deze complexe samenleving loopt ook een Vereniging van Eigenaren een steeds grotere kans om betrokken te raken bij een juridische geschil. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen. Het is daarom raadzaam om een Rechtsbijstandverzekering in uw VvE Pakket op te nemen. Dat biedt extra zekerheid wanneer u betrokken raakt bij een juridisch geschil.

Wilt u meer weten over de gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies?
Bel Aron Harsveld en hij neemt uitgebreid de tijd om voor de VvE het juiste pakket samen te stellen.

Alles
in één keer
geregeld

Aron Harsveld

06-117 03 781


Kennemerstraatweg 382
1851 BK HEILOO
T 072-5825660

Vragen bij Harsveld Verzekeringen
Koffie bij Harsveld Verzekeringen