Particulier

Voor een gezin heb je al snel 5 of meer verzekeringen nodig. Wij weten als geen ander dat verzekeringen vaak worden gezien als een soort van “noodzakelijk kwaad”. Toch maken wij door onze persoonlijke aandacht en aanpak onze klanten elke keer weer enthousiast. Wij zien dagelijks dat er nog steeds bespaart kan worden op de premie door u een zeer aantrekkelijke korting te bieden. Uiteraard tegen betere voorwaarden en de service die u graag wenst!

Harsveld Verzekeringen heeft voor u de Pakketpolis samengesteld. Alle verzekeringen overzichtelijk op één polis en daarbij krijgt u tot 10% korting op alle verzekeringen tegen de meest uitgebreide voorwaarden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Maar natuurlijk nog veel belangrijker: bij onverhoopte schade kunt u rekenen op een razendsnelle schadeafwikkeling en helpen wij u met alles.

Ook voor uw uitvaartverzekering of overlijdensrisicoverzekering hebben wij uitstekende oplossingen. Omdat wij voor bijna alle verzekeraars adviseren, krijgt u altijd de beste keuze voorgelegd.

Voor de zorgverzekering is er een collectief samengesteld waarbij wij met diverse vooraanstaande verzekeraars samenwerken. U profiteert daardoor van een zeer aantrekkelijke premie tegen uitstekende voorwaarden. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze wat voor u en uw gezin het belangrijkste is.

Iedere twee jaar nemen wij samen met u het verzekeringspakket door en bekijken wij of er verbeteringen, aanpassingen of omzettingen nodig zijn.

Wel zo prettig want zo blijft u altijd up-to-date.

Gemak, altijd een aanspreekpunt en alles prima geregeld, is wat u als klant als zeer prettig ervaart. Wij vinden het een prachtig compliment als wij horen dat onze persoonlijke aandacht en aanpak werkt en wordt gewaardeerd.

Harsveld Verzekeringen uw eyeopener in alle particuliere verzekeringen

Open je
blik!

Aron Harsveld

06-117 03 781


Kennemerstraatweg 382
1851 BK HEILOO
T 072-5825660

Vragen bij Harsveld Verzekeringen
Koffie bij Harsveld Verzekeringen